Ga naar de inhoud

meest recent

OH Leuven en Beerschot krijgen "positief nieuws" bij licentiecommissie

 wo 1 april 2020 21:00

OH Leuven laat weten dat de club vandaag een positief advies gekregen heeft van de licentiemanager.  "We kijken met vertrouwen uit naar de beslissing van de licentiecommissie op woensdag 8 april", klinkt het. Ook bij Beerschot is er hoerastemming. 

Enkele weken geleden zag het er nog somber uit voor OHL, nadat de licentiemanager een negatief advies gegeven had. Maar de club leek zich weinig zorgen te maken en mocht vandaag op een videoconferentie bijkomende uitleg verschaffen aan de licentiecommissie.

 

Die uitleg is blijkbaar goed onthaald, want OHL laat woensdag weten dat de licentiemanager nu een positief advies gegeven heeft.  "OH Leuven kijkt dan ook met vertrouwen uit naar de beslissing van de licentiecommissie op woensdag 8 april", klinkt het in een mededeling van de club.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Beerschot: "Vlotte vergadering"

Ook bij Beerschot, tegenstander van OHL in de promotiefinale (als die terugmatch nog gespeeld kan worden), zijn ze in hun nopjes. De 1B-club meldt dat het eveneens "positief advies" gekregen heeft van de licentiecommissie.

 

"De vergadering verliep goed en we hebben het dossier nogmaals doorgenomen. Omdat het dossier van Beerschot vorige week reeds zo goed als volledig was, werd het een vlotte vergadering. Zoals afgesproken wachten we nu de finale beslissing van de commissie af", legt algemeen directeur Gunther Dieltjens uit.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.