Kijk vanavond naar De ronde 103: herbeleef de Ronde van vorig jaar

  Wielerliefhebbers moeten dit voorjaar de koers missen, maar gelukkig is er nog 'De ronde'. De jaarlijkse terugblik op de Ronde van Vlaanderen van het jaar ervoor met unieke beelden van de hoofdrolspelers én de bijrollen. Stem vanavond vanaf 21.30u af op Eén voor 'De Ronde 103'.

  Kijk hier naar een voorsmaakje voor De ronde 103

  In 'De ronde 103' blikt Eén terug op de Ronde van Vlaanderen van vorig jaar. Ploegleiders, jury, motorrijders, de persverantwoordelijken Guy en Willy, de regie en de techniek... Samen met alle commentatoren vertellen zij het verhaal van 'De ronde 103'.

   

  We volgen de koers ook door de ogen van de vader van Iljo Keisse, die in zijn afgeladen café 'De Karper' samen met de klanten naar de koers kijkt.

   

  Adrie van der Poel volgt de koers als helper van de ploeg van zijn zoon Mathieu. Hij ziet hoe zijn zoon valt en hoe hij op heroïsche wijze terugkeert naar de kop van de wedstrijd. Bekijk het vanavond vanaf 21.30u op Eén.