"Neymar houdt zich wel degelijk aan regels van zelfisolatie"

  Neymar en zijn isolatievrienden.

  PSG-speler Neymar leeft in zijn thuisland Brazilië wel degelijk de regels van zijn zelfisolatie na. Dat laat zijn entourage weten nadat er wat commotie ontstaan was over een foto op Instagram, waarop de voetballer poseerde samen met enkele vrienden.

  Na het stopzetten van de Ligue 1 keerde Neymar terug naar Brazilië, waar hij nu in zelfisolatie zit. Maar op een foto die de voetballer eerder deze week op Instagram postte, is hij te zien omringd door een handvol vrienden. Dat leek niet te stroken met de regels.

   

  "Toch houdt hij zich wel degelijk strikt aan de zelfisolatie", klinkt het bij zijn entourage. "Neymar ontvangt geen enkel bezoek. Hij leeft in zijn huis volledig afgezonderd van de buitenwereld en doet dat met een aantal mensen die samen met hem de reis vanuit Frankrijk gemaakt hebben."

   

  "Op de foto die zoveel ophef maakte, staan alleen mensen die in Parijs ook al bij hem waren. Enige uitzondering daarop is zijn zoon Davi Lucca, die bij zijn vader kwam wonen. Neymar stelde aan zijn metgezellen zijn huis beschikbaar, zodat ze daar in quarantaine kunnen verblijven, totdat ze weer naar hun familie mogen."

   

  "Om in vorm te blijven en blessures te vermijden werkt Neymar thuis samen met zijn trainer Ricardo Rosa aan zijn conditie. Hij wacht vol ongeduld tot we deze trieste periode voor de mensheid achter de rug hebben en er weer gevoetbald kan worden."