Turntoestel in de woonkamer? Dansen met LeBron? Wereldtoppers geven goeie voorbeeld

  Actief blijven is deze weken niet vanzelfsprekend. Sommige topsporters kunnen hun eigen persoonlijke fitness gebruiken. Lionel Messi wordt er zelfs begeleid door zijn zoontje. Sanne Wevers liet dan weer een balk in haar appartement installeren. Maar ook zonder veel materiaal kan je al aan de slag. Kijk maar naar LeBron James.

  Messi kan zijn persoonlijke fitness gebruiken met zijn eigen trainer

  Een ster als Lionel Messi heeft natuurlijk net iets meer middelen dan u en ik. De Barça-speler kan dan ook gewoon thuis trainen in zijn eigen fitnessruimte. De instructies krijgt hij van een van zijn zoontjes. 

   

  Geen fitness in huis? Veel sporters laten zien dat je ook met dagdagelijkse voorwerpen aan de slag kunt. Kijk maar naar Dries Mertens. Of doe zoals Kevin De Bruyne en gebruik je kinderen.

  LeBron James en zijn gezin blinken nu uit op de dansvloer

  Even geen basketbal meer voor LeBron James. HIj spendeert zijn tijd nu met zijn gezin. Samen zijn ze de populaire app TikTok aan het veroveren met hun dansmoves. Zo blijven ook zij bewegen.

  Bij Bayern München trainen ze apart en toch samen

  Heel wat mensen die momenteel thuiswerken moet zich behelpen met Skype. Dat is bij Bayern München niet anders. De Duitse topclub traint nog samen, maar dan virtueel.

  Gymnaste Sanne Wever liet een balk in haar woonkamer zetten

  Sanne Wevers, olympisch kampioene op de balk, blijft thuis ook trainen. Zij liet speciaal een balk installeren in haar woonkamer. Hopelijk sneuvelt haar tv niet.

  Ook andere olympische atleten worden erg creatief