Anthony Joshua plaatst zichzelf in quarantaine na contact met prins Charles

  De Britse bokser Anthony Joshua, huidig wereldkampioen bij de zwaargewichten in  de IBF-, WBA- en WBO-bond, heeft zichzelf in quarantaine geplaatst na recent contact met de Britse kroonprins Charles, die deze morgen positief testte op het coronavirus

  Joshua woonde op 9 maart een religieuze dienst bij in de Abdij van Westminster aan de zijde van onder meer prins Charles.

   

  De Britse troonopvolger testte vandaag positief op het coronavirus, waarna Joshua besliste om zichzelf in quarantaine te plaatsen. De 30-jarige bokser voelt zich naar eigen zeggen goed, maar wil geen risico's, nemen.

   

  Op 20 juni moet Joshua in het stadion van Tottenham de ring in om zijn drie titels te verdedigen tegen de 38-jarige Bulgaar Kubrat Pulev. Of het gevecht echter ook effectief zal doorgaan, is momenteel nog onzeker.