Bekende basketbalspelers dagen je kids uit: wie kan deze tricks?

  Op de Instagrampagina van DRSN hoops vind je elke dag de leukste tricks van bekende spelers.

  Wat moeten de basketbalspelertjes doen tijdens deze coronaperiode? Het is een vraag die gewezen Belgian Lion Thomas Dreesen vaak kreeg. Daarom kwam hij met een leuk initiatief: via de Instagrampagina van zijn project DRSN hoops zullen bekende basketbalspelers elke dag 1 uitdaging bedenken voor kinderen om thuis uit te voeren. "Zo willen we een positief signaal uitsturen naar de kinderen om thuis te blijven bewegen", zegt Dreesen.

  De uitdaging van Belgian Cats Hanne & Kim Mestdagh:

  De uitdaging van Belgian Lion Sam Van Rossom:

  De uitdaging van Belgian Cat Marjorie Carpréaux:

  De uitdaging van Belgian Lion Vincent Kesteloot

  Liever een volledige workout? Doe mee met Basketbal Vlaanderen