Train als een olympiër: taekwondoka Jaouad Achab houdt je fit

  Ook Achab traint nu in zijn eigen tuin.

  Gaan de Olympische Spelen deze zomer in Tokio door of niet? Op die vraag is er nog altijd geen duidelijk antwoord, maar in de tussentijd proberen olympische atleten zich wel fit te houden. Jaouad Achab, onze Belgische medaillehoop in het taekwondo, traint in zijn tuin. En jij kan meedoen want hij zet ook lessen online. 

  Jaouad Achab de enige Belgische taekwondo-atleet die zich rechtstreeks geplaatst heeft voor de Spelen in Tokio. In Rio moest hij vrede nemen met de 5e plaats, nu hoopt hij op een medaille. Maar ook zijn voorbereiding is verstoord door de huidige coronacrisis. Toch maakt hij er het beste van door te trainen in zijn achtertuin. Hij geeft ook online lessen zodat ook jij fit kan blijven de komende weken.

  In zijn tutorials legt Achab alles stap voor stap uit

  Ook andere olympische atleten worden erg creatief

  Op de Instagram-pagina van de Olympische Spelen worden ook video's gedeeld van andere atleten die zich thuis voorbereiden. En daar moeten ze best creatief voor zijn. Er zitten niet alleen grappige video's bij, veel trainingstips kan je ook zelf thuis eens uitproberen. Aan de slag!