Radja Nainggolan mist het voetbal: "Wou stoppen op mijn 34e, maar nu ga ik door tot mijn 50e"

  "Op den duur wordt de verveling bijna absurd."

  Radja Nainggolan bewees al ten overvloede dat hij geen vogeltje is dat graag in een kooi zit, maar door de coronacrisis in Italië zit ook hij al bijna 2 weken vast in zijn huis in Sardinië. "Zodra de quarantaine voorbij is, ga ik weer eens goed feesten zoals vroeger."

  Bij Cagliari overwogen ze lang om vandaag de trainingen weer te hervatten, maar uiteindelijk zag de club af van dat plan. En dus moet Radja Nainggolan zich nog wat langer thuis bezighouden. "Ik moet hier thuis trainen, maar dat is niets voor mij", zegt hij in een interview op de Instagrampagina van zijn club.

   

  "Maar ik ben rustig. Ik wacht gewoon op het nieuws dat we de draad weer kunnen oppikken. Maar voor mij is thuisblijven lastig. Op den duur wordt de verveling bijna absurd."

   

  Nainggolan vult zijn dagen met gamen op zijn Playstation. "Er zijn mensen die hun hele huis schoonmaken of die zich ontpoppen tot chef-kok, maar zo ben ik niet. Ik weet hoe ik vlees moet bakken en kan dus het eten maken voor mijn gezin."

   

  "Soms doe ik ook eens een dj-set, om de dagen wat op te vrolijken. Maar het is allemaal niet zo simpel. Hoe laat ik ga slapen? Dat kan ik echt niet zeggen."

  Nainggolan onderhoudt zijn balgevoel en roept de mensen op om thuis te blijven