Harm Vanhoucke slachtoffer van verkeersagressie: "Niet normaal in tijden van corona"

  Harm Vanhoucke is een 22-jarige renner van Lotto-Soudal.

  Wielrenner van Harm Vanhoucke heeft er geen fijne trainingsrit opzitten. "Ik werd van de baan gereden door een zwarte bestelwagen. Nadien deelde de bestuurder me vuistslagen en stampen uit", vertelt Vanhoucke.

  Harm Vanhoucke is een 22-jarig klimtalent van Lotto-Soudal. Dit seizoen eindigde hij 10e in de Ruta del Sol, gewonnen door Jakob Fuglsang.

   

  Op training werd Vanhoucke vandaag opgeschrikt door verkeersagressie. "Omstreeks 12 uur werd ik in Aalbeke in de Aalbeeksestraat van de baan gereden door een zwarte bestelwagen", doet Vanhoucke zijn verhaal op Facebook.

   

  "De man (40 à 50 jaar en zwaargebouwd) stapte agressief uit. Ik maande hem aan om afstand te houden. Daarna raakte hij mij bewust aan het gezicht aan. Vervolgens deelde de man meerdere vuistslagen en stampen uit."

   

  "Dit is allesbehalve normaal in tijden van corona. Als iemand deze persoon zou kennen, gelieve mij een bericht te sturen", besluit Vanhoucke.