Cagliari keert zijn kar en begint maandag dan toch niet te trainen

    Nainggolan moet tot 31 maart individueel trainen.

    Radja Nainggolan en zijn ploegmaats worden maandag nu toch niet verwacht op training bij Cagliari. De Italiaanse club is tot inkeer gekomen en kiest er voor om toch te luisteren naar de overheid.

    Eerder deze week kreeg Cagliari heel wat kritiek te slikken omdat het bestuur meedeelde dat de spelers vanaf maandag 23 maart de groepstraining zouden hervatten in volle coronacrisis, die vooral in Italië bijzonder zwaar toeslaat.

     

    Cagliari ziet zaterdag af van dat voornemen. De werkgever van Radja Nainggolan laat de spelers tot 31 maart individueel aan de conditie werken. Op de clubwebsite laat het Serie A-team nu weten dat de spelers afzonderlijk zullen blijven trainen tot 31 maart. Het bestuur nam dat besluit "in overeenstemming met de bepalingen van de overheid".