Jouw favoriete voetbalclub geeft inspiratie om te blijven bewegen

  Blijf bewegen met de tips van deze eersteklassers.

  Supporteren voor je favoriete voetbalclub zit er nu eventjes niet in, maar je kan er wel voor zorgen dat je straks weer in toppconditie naar het stadion kan. Veel eersteklassers lanceren flmpjes en spelletjes om te blijven bewegen. Een voetbalganzenbord of elke week een nieuwe challenge? Sport mee met je voetbalhelden.

  Club Brugge: een voetbalganzenbord voor het hele gezin

  Sporten, de kinderen entertainen en tegelijk je voetbaltechniek aanscherpen? Dat kan met het Club Brugge-ganzenbord. De competitieleider ontwierp een bord dat je makkelijk kan afdrukken. Daarnaast heb je ook een dobbelsteen en een voetbal nodig.

  KAA Gent: work-outs en uitdagingen

  Ook AA Gent wil graag dat zijn fans blijven bewegen. De club zet twee keer per week, op woensdag en op zaterdag, twee video's op Twitter: een uitdaging en een training. Doe al een eerste keer mee met de opwarming en daag ook eens iemand uit voor een spelletje "muurzitten".

  KV Mechelen: #workoutwednesday

  Ook de voetballers van KV Mechelen moeten thuis hun conditie onderhouden en jij kan elke woensdag hun goede voorbeeld volgen. In week 1 toont Alexander Corryn hoe het moet. Hij laat je 4 oefeningen zien die je 8 keer na elkaar kan uitvoeren. 

  KV Oostende: Beweeg thuis (samen met je kinderen)

  Ook KV Oostende geeft graag wat inspiratie. Wat dacht je van pompen met je kinderen op je rug of een stevige danssessie?

  Oud-Heverlee Leuven: Elke dag een nieuwe training

  Oud-Heverlee Leuven lanceert op zijn tv-kanaal elke dag een nieuwe oefening. Volg de instructievideo en blijf elke dag bewegen.

  #stayathomechallenge: dribbelen met toiletpapier

  Het hoeft natuurlijk niet altijd een serieuze work-out te zijn. Ook spelenderwijs kan je blijven bewegen. Volg het goede voorbeeld van enkele profvoetballers en train voor de #staathomechallenge. Hoeveel keer kan jij een wc-rol in de lucht houden?