• home
 • video
 • pas verschenen

  Namasté: Beweeg mee met yogalessen voor elk niveau

  Ook yoga kan perfect in uw kot.

  Sport Vlaanderen wil iedereen aanmoedigen om ook thuis te blijven bewegen. Het is niet alleen goed voor de fysieke gezondheid, ook voor je mentale weerstand is bewegen belangrijk. Geen loper of fietser, maar is yoga helemaal jouw ding? Doe thuis mee met deze lessen voor elk niveau.

  15 minuten tijd? Volg deze korte introductieles

  Ben je nog niet vertrouwd met yoga? In deze korte video van 15 minuten krijg je enkele basishoudingen onder de knie. Je hebt er nog niet veel materiaal voor nodig. Een matje is voldoende.

  Beginner? Een yogales van 30 minuten

  De smaak te pakken? Doe mee met deze beginnersles. Een halfuurtje bewegen. Hiervoor heb je af en toe al een blok nodig. Heb je dit niet in huis? Kijk eens rond, misschien kan een houtblok, een kussen of een stevig boek je wel helpen. 

  Werk specifiek op je rug en schouders met deze yogales

  Geen volledige work-out nodig, maar door het vele zitten wel last van je rug en je schouders? Probeer deze les dan eens.

  Mag het wat meer zijn? Probeer poweryoga (Engels)

  Wie al wat meer yoga-ervaring heeft en het kort en krachtig wil houden, moet deze video eens proberen. Let op, de instructies worden in het Engels gegeven.

  Al gelopen? Probeer deze yoga voor joggers (Engels)

  Yoga is niet alleen een sport op zich, het is ook nuttig om het te combineren met andere sporten. Zo is deze sessie specifiek bedoeld om een looptraining mee af te sluiten.