Thomas De Gendt organiseert "Tour de Quarantaine" in de tuin

  Etappe 1 was iets voor sprinters.

  In Parijs-Nice liet Thomas De Gendt zijn goede vorm nog zien, maar ondertussen heeft hij van de nood een deugd gemaakt. Behalve trainen heeft hij zich in geen tijd omgeschoold tot koersorganisator. En iedereen moet klein beginnen.

  Maandag liet Thomas De Gendt via Twitter weten dat de familie De Gendt in sociale lockdown ging. Nu hebben we ook een beeld gekregen van hoe de familie De Gendt die invult. Met een "Tour de Quarantaine".

   

  Donderdag stond etappe 1 op het programma voor Timo en Amber, de kinderen van De Gendt en zijn vrouw Evelyn Tuytens. Op het menu een vlakke rit met een stukje offroad door de tuin. Wie won, weten we niet.

  Bekijk de beelden van de bloedstollende race

  De Gendt is ook wel heel serieus over de coronacrisis: