Zambrotta en zoontje genieten van WK 2006 (en ook de hond viert mee)

    Italië kreunt onder de coronacrisis, maar om de burgers een hart onder de riem te steken, liet Sky Sport Italia het land gisteren nog eens genieten van de Italiaanse WK-triomf van 2006. Ook Gianluca Zambrotta herbeleefde alles.

    Alle wedstrijden van de Squadra Azzurra op het WK 2006 werden zaterdag uitgezonden en ook Gianluca Zambrotta zat voor de buis. De voormalige verdediger keek met zijn zoontje naar de beelden van bijna 14 jaar geleden. Samen vierden ze het doelpunt van Zambrotta senior tegen Oekraïne en ook de hond deed een vreugdedansje.

     

    "De onvergetelijke momenten van het WK 2006 herbeleven met je zoon en samen juichen is het beste gevoel van de wereld", schrijft de inmiddels 43-jarige Zambrotta op Instagram.