Geen publiek en geen winnaars op Super Sunday in Turkije

  Henry Onyekuru speelt bij Galatasaray.

  Bijna alle voetbalcompetities liggen stil, maar in Turkije stond er vandaag nog een Super Sunday op het programma. Er werd achter gesloten deuren gespeeld, maar de fans hebben weinig gemist. 

  Topaffiches vandaag in de Turkse Süper Lig want op de 26e speeldag speelden Galatasaray en Besiktas tegen elkaar en ook Trabzonspor-Basasksehir stond op het programma. Het bijhorende vuurwerk was er dit keer niet bij want er werd wel achter gesloten deuren gevoetbald.

   

  Galatasaray en Besiktas hielden elkaar in een leeg stadion in bedwang. Het bleef 0-0. En ook de clash tussen leiders Trabzonspor en Basaksehir leverde geen winnaar op (1-1). Demba Ba bracht de bezoekers vroeg in de tweede helft op voorsprong, maar na een eigen doelpunt van Skrtel  kwam Trabzonspor even later op 1-1. 

   

  In de stand staan Trabzonspor en Basaksehir zij aan zij bovenaan met 53 punten. Galatasaray (50 ptn) volgt als derde, Besiktas (44 ptn) is achter Sivasspor (49 ptn) vijfde.

  De vurige clash werd dit keer zonder publiek gespeeld