Ondernemingsrechtbank stelt bewindvoerder aan bij Lokeren

  Lokeren kampt al maanden met financiële problemen en lijkt op een faillissement af te stevenen. De ondernemingsrechtbank heeft nu een bewindvoerder aangesteld bij de club uit 1B. Die zal de goederen en financiële kant van Lokeren beheren. 

  "De tijdelijke bewindvoerder kijkt nu toe op de eventueel nog te realiseren investeringen of kapitaalinjectie die noodzakelijk is om Sporting Lokeren te laten overleven", meldt persverantwoordelijke Guy Van den Broeck.

   

  "Dit komt niet echt onverwacht voor ons. De voorzitter diende al enkele keren tekst en uitleg te gaan geven op de ondernemingsrechtbank. De bewindvoerder kan ook toekijken bij een eventuele overname."

   

  Sommige bronnen maken melding van interesse vanuit Dubai, maar dat wordt op Daknam als "een zoveelste fabeltje" afgedaan.   

   

  Vandaag was er alvast nog geen training van de A-kern in het Daknamstadion. De spelers zijn na de match tegen Beerschot, van vrijdag 28 februari, nog altijd in staking omdat ze een deel van hun loon niet uitbetaald kregen.