Michael Woods heeft breuk in dijbeen na val in Parijs-Nice

  Michael Woods kwam donderdag ten val in de 5e rit van Parijs-Nice.

  Michael Woods kwam donderdag ten val in de 5e rit van Parijs-Nice.

  De Canadees Michael Woods (EF Pro Cycling) heeft donderdag een breuk in zijn rechterdijbeen opgelopen bij een val in de vijfde etappe van Parijs-Nice.

  Michael Woods kwam op een vijftigtal kilometer van de aankomst ten val bij de Côte-Saint-André (Isère). Hij werd vervolgens overgebracht naar een ziekenhuis in Lyon. Daar werd een breuk in zijn rechterdijbeen vastgesteld.

   

  De 33-jarige Canadees, die brons behaalde op het WK 2018, was in Parijs-Nice de luitenant in het gebergte voor de Colombiaan Sergio Higuita. "We denken aan je, Mike. We wensen je een spoedig herstel", laat EF Pro Cycling weten op Twitter.