• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  De vocsnor is back: Campenaerts scheert baard voor tijdrit in Parijs-Nice

  Victor Campenaerts scheert baard

  Victor Campenaerts schoor zijn baard niet meer sinds het voorbije WK tijdrijden.

  Daar is ie weer: de vocsnor. Vandaag staat de tijdrit in Parijs-Nice op het programma, tijd voor Victor Campenaerts om zijn baard te scheren. Die schoor hij niet meer sinds het WK tijdrijden vorig jaar. "Voor mijn eerste individuele tijdrit voor NTT moet ik presteren, dus gaat de baard eraf."

  "Mijn tijdritten rijd ik altijd met een moustache: een vocsnor", vertelt Campenaerts. "Ik ben blij dat 6 maanden sparen op mijn bankrekening niet zo snel verdwijnt als mijn baard", kan er wel een grapje af. 

   

  "Laten we hopen dat er 5 watt bij komt nu, maar dat is wat overdreven", aldus Campenaerts.

  Campenaerts heeft iets goed te maken en hoopt te winnen voor zijn jarige vriendin, Fanny Lecluyse

  Lees ook: