KVO maakt zich geen zorgen: "Alle vertrouwen in proflicentie volgend seizoen"

  Maar KV Oostende heeft nog steeds degradadiezorgen.

  KV Oostende maakt zich geen zorgen voor volgend seizoen, tenminste over zijn proflicentie. De club heeft momenteel hoge degradatiezorgen, maar heeft "alle vertrouwen dat het een proflicentie zal bekomen voor volgend seizoen", dat meldt de club.

  KV Oostende beleeft woelige tijden. Gisteren trok Waasland-Beveren de licenties Anderlecht en KV Oostende in twijfel en de kustploeg voelt ook de degradatiewolken hangen.

   

  Nu reageert de club op de licentiekwestie. "KVO neemt akte van de vragen die zijn gerezen over de financiële positie van de club en het al dan niet behalen van de licentie."

   

  "Zoals eerder al werd gecommuniceerd, heeft KVO een bindende overeenkomst gesloten met een buitenlandse investeerder aangaande een meerderheidsparticipatie binnen de club én de nodige fondsen worden ook voorzien om de toekomst van KVO te verzekeren."

   

  "Op basis van deze overeenkomst kan en wil KVO als club geen commentaar geven over de huidige stand van deze investering, noch over eventuele financiële discussies tussen Alychlo, Oostende Stadion nv en de club. KVO heeft haar licentiedossier ingediend bij de Licentiecommissie en de club heeft er alle vertrouwen in dat zij een proflicentie zal bekomen voor volgend seizoen."