Wat corona? Waar corona? PSG-spelers vieren (in blote bast) met honderden fans

  Kylian Mbappé is nog maar net genezen van een keelontsteking of hij zit al in blote bast op de balustrades.

  PSG wist zich, zonder fans in het Parc des Princes, te plaatsen voor de kwartfinales van de Champions League. Honderden fans hadden zich, ondanks het samenscholingsverbod in Frankrijk, aan het stadion verzameld om nadien samen met de spelers de kwalificatie te vieren.

  Spelers op balustrades van het Prinsenpark

  Met veel plezier kwamen de spelers meefeesten. Sterren als Neymar jr., Angel Di Maria en Kylian Mbappé lieten zich met veel plezier zien op de balustrades van het stadion. Mbappé trok zijn shirt uit, hij was nochtans maar net genezen. Niet van de coronagriep, wel van een keelontsteking.

  Neymar jr.

  Neymar jr. en Kylian Mbappé.

  Angel Di Maria.

  Kylian Mbappé.

  Angel Di Maria.

  Ceremoniemeester Angel Di Maria.

  Angel Di Maria.

  Honderden fans vieren mee (met mondmasker)

  In het Prinsenpark in Parijs waren gisteravond geen supporters toegelaten uit vrees voor het coronavirus. De diehards troepten dan maar samen rond het stadion van Paris Saint-Germain. Daar vierden ze uitbundig de kwalificatie voor de kwartfinales, al dan niet met een mondmasker in de kleuren van hun geliefde club.