Ga naar de inhoud

Goed en slecht nieuws voor Tottenham: Kane traint weer, maar nu valt Bergwijn uit

De blessurecrisis bij Tottenham blijft aanhouden. Steven Bergwijn is de zoveelste aanvallende optie van José Mourinho die out is voor de rest van het seizoen. De toestand van Harry Kane is dan weer wat hoopvoller, zeker voor de Engelse nationale ploeg.

Steven Bergwijn speelt sinds de winterstop voor Tottenham, dat hem overnam van PSV. De Nederlander viel meteen in de smaak, maar ook hij is nu bezweken aan de vloek die op de Spurs-aanvallers lijkt te rusten dit seizoen.

 

Bergwijn liep in de slotminuten van de match tegen Burnley een enkelblessure op, die hem tot het einde van het seizoen aan de kant zal houden. Mogelijk is hij dus ook onzeker voor het EK met Nederland. Oranje zit door de blessures van onder meer Depay en Malen al niet al te dik in de spitsen.

 

Beter nieuws was er over Harry Kane, die weer een stap dichter bij zijn comeback staat. Hij speelde geen match meer sinds Nieuwjaar door een afgescheurde pees. Kane leek twijfelachtig voor het EK, maar uit een filmpje blijkt dat zijn revalidatie zo goed verloopt dat hij volgende maand zijn comeback al kan maken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.