Rode Duivels houden rekening met afgelasting oefenkamp in Qatar

  Rode Duivels

  Eind deze maand oefent de Belgische ploeg (zonder Eden Hazard) tegen Portugal en Zwitserland.

  In Azië stellen ze de kwalificatiematchen voor het WK van 2022 uit wegens het coronavirus. Voor de Rode Duivels heeft de beslissing (nog) geen gevolgen. Zij gaan er nog altijd vanuit dat ze eind deze maand op oefenstage trekken naar Qatar, al houden ze stilaan ook rekening met een ander scenario.

  Om het Europees kampioenschap voor te bereiden speelt de nationale ploeg op vrijdag 27 maart in Qatar tegen titelverdediger Portugal. Drie dagen later geven de Rode Duivels Zwitserland partij in de Aziatische golfstaat.

   

  Tot nader order heeft de Belgische voetbalbond geen nieuws ontvangen over een afgelasting van de stage. Al houdt de KBVB er wel rekening mee, laat de woordvoerder aan onze redactie weten.