Voorzitter De Vries: "Maandag bekijkt Raad van Bestuur een voorstel"

  Krijgen Lokeren en zijn coach Stijn Vreven goed nieuws maandag?

  Krijgen de supporters van Lokeren maandag goed nieuws? "Er ligt een voorstel op tafel en daar zullen we ons over buigen", zegt voorzitter De Vries. En in de toekomst lonkt ook een samenwerking met een Guinese club.

  Maandag kan er meer nieuws komen over de toekomst van Lokeren. De Raad van Bestuur van de club komt samen om de toekomst te bespreken. Voorzitter Louis de Vries zegt dat hij er alles aan wil doen om zijn club te redden uit de financiële problemen.

   

  "We gaan kijken hoe we de zaak kunnen oplossen. Ik hoop dat we met de Raad van Bestuur tot een oplossing komen. Er ligt alvast een voorstel op tafel en daar zullen wij ons over buigen. Meer kan ik daar nu nog niet over kwijt."

   

  Ondertussen raakte ook bekend dat Lokeren gaat samenwerken met een Guinese club. "We hadden het bericht liever nog wat achter gehouden, maar in Guinee stonden ze er blijkbaar op om het nieuws nu al te melden", zegt De Vries.

   

  "Hafia heeft een academie en wil met ons samen werken. Dat is echter nu niet onze hoogste prioriteit. Die ligt op een totaal ander vlak." Hafia FC is een club uit de Guinese hoofdstad Conakry.