Goed plan? Matteo Trentin daagt Wout van Aert uit voor zomerveldrit

  Matteo Trentin en Wout van Aert.

  Veel renners zitten met hun handen in het haar nu hun programma's door het coronavirus omgegooid zijn. Wout van Aert zocht op Twitter naar een plan C en collega Matteo Trentin kwam met een idee op de proppen: veldrijden in de zomer. Om het eerlijk te houden wil hij wel een halve ronde voorsprong krijgen.

  Matteo Trentin combineerde bij de jeugd het wegwielrennen met het veldrijden. Nu het coronavirus het klassieke voorjaar in de war stuurt, wil hij zijn oude liefde weer oppikken. Hij stelt Wout van Aert een zomerveldrit voor. "Maar ik wil wel een halve ronde voorsprong."

   

  "Ik heb nu twee werkende benen dus ik wil je dat voordeel geven", antwoordde Van Aert. "Waar zullen we de wedstrijd organiseren?" 

   

  Trentin herinnert zich de cross in Hofstade en zoekt een organisator. Ook Mike Teunissen springt al op de kar.