De volgende in het rijtje: ook Movistar last een competitiestop in

  Valverde en co zullen een tijdje geen competitie rijden.

  De coronastorm in het peloton is nog niet gaan liggen. Ook Movistar zal de komende weken niet koersen. De ploeg van Alejandro Valverde en Jürgen Roelandts zegt dus ook af voor onder meer Parijs-Nice.

  Movistar heeft een mannen- en vrouwenploeg en beide teams sturen hun kat naar de komende koersen. Worden geschrapt: Parijs-Nice, Tirreno-Adriatico, Ronde van Drenthe (v), Nokere Koerse (v), Milaan-Sanremo en Omloop van de Westhoek (v).

   

  Movistar meldt dat de keuze om niet te koersen werd aangeraden door de ploegdokters. Eerder opteerden onder meer Ineos, Mitchelton-Scott en Astana al voor een langere pauze.

   

  Door de afzegging van Movistar wordt het deelnemersveld van Parijs-Nice voortdurend veranderd. Naast de Spaanse formatie hebben ook CCC, UAE, Ineos, Astana en Mitchelton-Scott al afgezegd voor de Franse rittenkoers.