Duidelijkheid over toekomst Lokeren blijft uit: "Dit weekend nog hard werken"

  Lokeren-voorzitter Louis de Vries gunt zichzelf nog een extra weekend om een oplossing te vinden voor de geplaagde club. De cruciale Raad van Bestuur wordt verplaatst naar maandagavond. "Zo kan er nog hard gewerkt worden", klinkt het in een mededeling.

  Dat Lokeren in zwaar weer zit, is al een tijdje geen nieuws meer. De spelers trainen niet meer en deze week nog werd duidelijk dat de club schulden heeft bij de KBVB en Voetbal Vlaanderen. Het moet die inlossen voor woensdag of de bond kan Lokeren schorsen. Vanavond stond er een Raad van Bestuur op de planning om duidelijkheid te scheppen over de toekomst van de 1B-ploeg.

   

  Het was wachten op nieuws, maar dat kwam er niet. Integendeel, de Raad van Bestuur werd verplaatst naar komende maandag. "Zo kan er de volgende uren en tijdens het weekend nog hard gewerkt worden aan een oplossing van de club", liet voorzitter Louis de Vries weten.

   

  Of er maandag wel witte rook verwacht mag worden, is onduidelijk.