Kim Clijsters gaat ook dubbelen: afspraak begin april met grandslamwinnares Stephens

  In Charleston zal Kim Clijsters aan de zijde van Sloane Stephens spelen.

  Kim Clijsters probeert over goeie week in Indian Wells haar eerste wedstrijd sinds haar comeback te winnen. Daarna trekt Clijsters begin april naar het graveltoernooi van Charleston. Daar zal ze voor het eerst ook weer in het dubbelspel te bewonderen zijn en dat aan de zijde van grandslamwinnares Sloane Stephens. 

  De organisatie van het toernooi van Charleston maakte het nieuws bekend op sociale media. 

   

  Kim Clijsters zal in haar derde carrière dus ook opnieuw in het dubbelspel haar opwachting maken. In Charleston speelt onze landgenote samen met Sloane Stephens (WTA-37). De 26-jarige Amerikaanse won in 2017 de US Open.

   

  "Ik kijk ernaar uit om met je te spelen, Sloane", schreef Clijsters al op Instagram.