Comeback van Stephen Curry is lichtpuntje in horrorseizoen van Golden State

    Curry stond aan de kant met een gebroken hand.

    Stephen Curry is na meer dan 4 maanden weer klaar om het basketbalveld op te stappen. Hij viert vanavond zijn rentree bij de Golden State Warriors in de match tegen de regerende kampioen Toronto Raptors. Hij miste al 58 duels dit seizoen en zijn ploeg staat op de laatste plaats in de Western Conference.

    Stephen Curry zal vanavond zijn eerste minuten spelen sinds 30 oktober 2019. Toen viel Curry en hij kwam ongelukkig neer op zijn hand. Een operatie was onvermijdelijk voor ster van de Golden State Warriors en hij stond uiteindelijk dus 4 maanden aan de zijlijn.

     

    Zo miste hij uiteindelijk 58 duels in dit horrorseizoen voor de Warriors, die op de laatste plaats staan in de Western Conference. In 2015, 2017 en 2018 leidde Curry de Golden State Warriors naar de NBA-titel.