Kevin De Bruyne onzeker voor stadsderby door blessure

  Kevin De Bruyne kon gisterenavond niet meespelen in de FA Cup.

  Kevin De Bruyne sukkelt met zijn schouder en rug. De Rode Duivel kon gisterenavond niet in actie komen in de FA Cup. Of hij fit raakt voor de Manchester-derby die zondag op het programma staat, is nog onzeker. "We weten nog niet hoe ernstig het is", zei trainer Pep Guardiola.

  De naam van Kevin De Bruyne ontbrak gisteren op het wedstrijdblad bij Manchester City en daar kreeg trainer Pep Guardiola na de FA Cup-zege tegen Sheffield Wednesday uiteraard vragen over. "Hij was niet fit", gaf de trainer toe.

   

  De Bruyne liep de blessure op tijdens de League Cup-finale tegen Aston Villa. "In de laatste minuut is hij gevallen. Hij kwam slecht neer." De Bruyne bezeerde daarbij zijn schouder en rug. "We weten voorlopig nog niet of hij lang out is. Hopelijk niet."

   

  Zondag moet Manchester City op bezoek bij Manchester United.