Revaliderende Harry Kane maakt zich geen zorgen over EK: "Ik zal er zijn"

  Kane staat al een tijdje aan de kant, maar lijkt zelfverzekerd voor het EK.

  Harry Kane herstelt momenteel nog bij Tottenham Hotspur van een operatie aan een scheur in de linkerhamstring, maar maakt zich vooralsnog geen zorgen omtrent zijn deelname aan het EK van komende zomer. "Iedereen mag gerust zijn, ik zal er zijn", vertelde de Engelse spits.

  "Een groepstraining heb ik nog niet gehad, maar ik werk hard in de sportzaal en voel me elke dag sterker worden. Het is nog een kwestie van enkele weken vooraleer ik terug op het wedstrijdblad sta. Ik wil daar liever geen voorspellingen over doen. Het zou mooi zijn moest ik tussen begin en midden april mijn rentree kunnen vieren", aldus Kane.

   

  Minder dan een week geleden doken de eerste foto's op van Kane op training bij de Spurs. De 26-jarige goalgetter is de kapitein en een van de belangrijkste spelers van het nationale elftal van Engeland, dat komende zomer deelneemt aan het EK van 2020 en in groep D zit samen met vicewereldkampioen Kroatië, Tsjechië en een vierde land dat nog uit de barrages moet komen.

   

  Dit seizoen maakte hij voor Tottenham en Engeland samen al 27 doelpunten, 17 voor de Spurs en 10 voor het nationale team. Met 12 doelpunten werd hij ook topschutter in de EK-kwalificaties.