VIDEO: Lukaku is 10 jaar Rode Duivel en krijgt felicitaties van collega's

  Romelu Lukaku bij zijn debuut voor de nationale ploeg.

  Dag op dag 10 jaar geleden, op 3 maart 2010, debuteerde Romelu Lukaku voor de Rode Duivels. Tien jaar en 84 interlands later is de aanvaller met 52 doelpunten de Belgische topschutter aller tijden. Voor zijn 10-jarig jubileum krijgt Lukaku vandaag gelukwensen van Dries Mertens, Axel Witsel, Kevin De Bruyne en Eden Hazard.

  Lukaku: "Een eer om voor mijn land te spelen"

  Jubilaris Romelu Lukaku heeft zelf gereageerd op Instagram. "Tien jaar geleden gaf Dick Advocaat me als 16-jarige de kans om mijn land te vertegenwoordigen en voor de Rode Duivels te spelen", schrijft hij.

   

  "Die jongens zijn mijn broeders en voor hen ga ik door het vuur. Samen hebben we al zo veel meegemaakt en het was altijd leuk. Bedankt om zulke goeie ploegmaats en vrienden te zijn. Ik bedank ook alle coaches die ik gehad heb en de medisch staf om voor ons te zorgen."

   

  "Het is een grote eer om voor mijn land te spelen en hopelijk gaan we een mooie toekomst tegemoet."

  VIDEO: Het debuut van Romelu Lukaku bij de Rode Duivels