Inter-voorzitter haalt zwaar uit naar voorzitter Serie A: "Je bent een duistere clown"

  De amper 29-jarige Steven Zhang is sinds 2018 voorzitter van Inter.

  Op Instagram heeft Inter-voorzitter Steven Zhang het crisisbeleid van Serie A-voorzitter Paolo Dal Pino hevig bekritiseerd. De Serie A stelde 2 matchen van Inter uit door het coronavirus. "Het is tijd om je verantwoordelijkheid te nemen. Je bent de grootste clown die ik ken."

  Inter-voorzitter Zhang hekelde vooral het inconsistente beleid in de Serie A sinds de doorbraak van het coronavirus in Italië. Dat beleid bezorgde zijn ploeg al heel wat nadeel.

   

  Eerst werd beslist om de Serie A-wedstrijden achter gesloten deuren te spelen, nadien werden ze dan toch uitgesteld. Met 2 uitgestelde wedstrijden op evenveel speeldagen was Inter bij de meest benadeelde ploegen in de Italiaanse competitie. 

   

  Door die uitgestelde matchen kijkt Inter tegen een erg zwaar programma aan. De Nerazzuri knokken nog voor de titel, terwijl ze ook nog in de Coppa Italia zitten en zich vorige week wisten te plaatsen voor de achtste finales van de Europa League.

   

  Toch mochten bezoekende fans, ook uit de zwaarst getroffen zones, vrij rondtrekken door het land. Fans uit Bergamo konden zo probleemloos naar Lecce reizen. Zhang kaartte dat warrige beleid aan in een vlammend Instagram-bericht.