VIDEO: LeBron James en Zion Williamson pakken uit in tweede onderling duel

  De LA Lakers hebben hun koppositie in de Western Conference verstevigd na een zege tegen New Orleans. LeBron James blonk uit met 34 punten en zijn 13e triple-double van het seizoen, toptalent Zion Williamson was aan de overkant veruit de sterkste man.

  Het was nog maar het tweede onderlinge duel tussen de 2 mannen. Vorige week al leidde de wedstrijd tussen de legende en de beloftevolle rookie tot vuurwerk. De Lakers wonnen toen met 118-109, na knalprestaties van beide spelers.

  Ook gisteren bleken de Lakers te sterk voor de New Orleans Pelicans. James was met 34 punten opnieuw bepalend en haalde zijn zoveelste triple-double binnen. De bordjes bleven uiteindelijk hangen bij 122-114.

  De 19-jarige Williamson kon zich troosten met een sterke wedstrijd. Het fenomeen tikte af op 34 punten, zijn beste prestatie tot nu toe, en haalde uit met enkele indrukwekkende dunks.

   

  De LA Lakers blijven door de overwinning autoritair aan de leiding staan in de Western Conference. De Pelicans, voorlopig 9e, moeten zich inspannen om de play-offs te halen. Enkel de beste 8 ploegen gaan door.

  Enkele beelden van de wedstrijd:

  Een teken van respect tussen Lebron en Zion in de rust: