VIDEO: Kim Clijsters werkt zich in het zweet in Mexico, en dat doet ze niet alleen

  Clijsters is in Mexico met haar zoontjes Jack Leon Lynch en Blake Richard Lynch.

  Kim Clijsters speelt volgende week in Monterrey haar tweede WTA-toernooi sinds haar comeback. Gisteren verkende ze al even de baan in Mexico. En dat deed ze niet alleen: ook haar twee zonen Jack Leon en Blake Richard Lynch gingen mee het tennisveld op.

  Clijsters kreeg van de organisatie in Monterrey een wildcard voor het plaatselijke WTA-toernooi. Ook Venus Williams viel die eer te beurt. Tegen wie Clijsters het in de eerste ronde opneemt, weten we nog niet. De kwalificaties zijn nog volop bezig.

   

  Vorig jaar won Garbine Muguruza het toernooi van Monterrey. De Spaanse was de eerste tegenstandster van Clijsters sinds haar comeback. In Dubai won ze in twee sets van onze landgenote.

  Clijsters in actie in Mexico:

  Enkele foto's van de trainingssessie: