Floyd Mayweather steelt de show in Antwerpen: "Alles draait om entertainment"

  Mayweather werd onlangs 43 jaar.

  Floyd Mayweather was gisteren in België. De Amerikaanse topbokser nam het met zijn basketbalteam op tegen een selectie van de Antwerp Giants en er stonden ook verschillende bokswedstrijden op het programma.

  Mayweather streek gisteren neer in Antwerpen voor de tweede tussenstop van zijn "Legendary Icon Tour". Het was de enige passage op het Europese vasteland voor de ongeslagen topbokser (50-0), die onlangs 43 jaar werd.

   

  Sporza was erbij en sprak met Mayweather. "Ik heb een passie voor alle sporten, niet alleen boksen of basketbal", zei de bokslegende. "Het draait allemaal om plezier hebben en entertainment. Onze tour is nog maar net gestart, het is heel leuk."

   

  Plant Mayweather een comeback in het boksen? "Dat is mogelijk. Niemand weet wat de toekomst te bieden heeft. Stay tuned..." Voor de volledigheid: Team Mayweather verloeg de Antwerp Giants met 54-51.

   

  (lees voort onder de tweet)

  Mbenga: "Heel emotionele periode geweest"

  Ook ex-basketballer DJ Mbenga was gisteren één van de genodigden. Hij werd aan de zijde van Kobe Bryant 2x kampioen van de NBA met de LA Lakers. "Zijn dood heeft me erg aangegrepen", zei Mbenga. "Het is een heel emotionele periode geweest, ook omdat John Loridon niet veel later ook overleed. Hij was als een vader voor mij en hij heeft me veel geholpen in mijn ontwikkeling."

  DJ Mbenga in Antwerpen.