Geen voetbal en dus trekken Frankfurt-fans massaal naar ijshockeymatch

  De spelers van EK-KAC bouwen een feestje met de Frankfurt-supporters.

  De Europa League-wedstrijd tussen Salzburg en Frankfurt werd donderdag uitgesteld door het stormweer in Oostenrijk. De meegereisde Duitse fans trokken dan maar naar een ijshockeymatch en stuwden het bezoekende team naar de overwinning.

  Het moet even schrikken geweest zijn voor de spelers van thuisploeg EC Red Bull Salzburg II en tegenstander EC-KAC: zo'n 400 supporters van Frankfurt stroomden donderdagavond plots de Eisarena van Salzburg binnen om de hockeywedstrijd mee te pikken.

   

  De Frankfurt-fans schaarden zich massaal achter het bezoekende team, dat dankzij de onverwachte steun een 4-3-zege boekte, na penalty's. Na afloop vierden de spelers van EC-KAC de overwinning dan ook samen met de supporters van Frankfurt.

  Bekijk hier de beelden:

  Salzburg-Frankfurt wordt vrijdagavond ingehaald: