Deze prijzen kunt u na elke koers winnen met Sporza Wielermanager

  Van de Omloop het Nieuwsblad tot en met Luik-Bastenaken-Luik maakt u elke week kans op mooie prijzen met onze Sporza Wielermanager. Dit zijn de cadeautjes die we na elke koers weggeven (als het Corona-virus geen roet in het eten strooit uiteraard). 

  Maak je ploeg en speel mee: https://wielermanager.sporza.be/

  1. Na elke koers een Sporza-wielertrui van Bioracer

  Elke week opnieuw maakt u kans op een wielertruitje van Sporza. De winnaar is diegene die helemaal bovenaan staat in de uitslag van de dag: https://bioracer.myshopify.com/collections/sporza

  Een Factory Tour en een bikefitting voor de eindwinnaar

  Voor de eindwinnaar van Sporza Wielermanager hebben we iets speciaals. Hij of zij geniet van een Bioracer Factory Tour en krijgt een Bioracer/Sporza custom kledingpakket.  Daarnaast geniet de eindwinnaar van een Bioracer Motion Bike Fit & BR Insoles inlegzooltjes en een rit met bevoorrading en bezoek bij Café Coureur.

  2. Een gezelschapsspel van de Ronde Van Vlaanderen

  Na elke wedstrijd wint de tweede in de uitslag van de dag een gloednieuw bordspel van de Ronde Van Vlaanderen

   

  "Beleef zelf de magie van de Ronde Van Vlaanderen en de Omloop Het Nieuwsblad met dit familiespel voor 2 tot 6 spelers. Trotseer weer en wind, overwin de kasseien en hellingen, probeer op het juiste moment je tegenstanders af te schudden en blijf het peloton voor."

  3. Een sportvoedingspakket van 6D Sports Nutrition

  6D Sports Nutrition is een product van de Bakala Academy en levert onder anderen sportvoeding aan Deceuninck - Quick-Step, Antwerp, Genk, PSV, Team Belgium en de Borlées.