Deceuninck-Quick Step onthult zijn selectie voor het openingsweekend

  Het zevental van Deceuninck-Quick Step voor de Omloop.

  Geen grote verrassingen in de selectie van Deceuninck-Quick Step voor de Omloop en Kuurne. Zdenek Stybar, Bob Jungels, Yves Lampaert, Iljo Keisse en Kasper Asgreen rijden beide koersen. Op zondag komt sprintbom Fabio Jakobsen in de ploeg.

  Vorig jaar was het openingsweekend een groot succes voor Deceuninck-Quick Step. Zdenek Stybar zorgde eindelijk nog eens voor bloemen in de Omloop. 24 uur later snelde Bob Jungels solo naar winst in Kuurne-Brussel-Kuurne.

   

  Zaterdag start Deceuninck-Quick Step in de Omloop met de drietand Stybar-Lampaert-Jungels. Ook werkpaarden Tim Declercq en Iljo Keisse zijn van de partij in de openingsklassieker. Kasper Asgreen en Florian Sénéchal vervolledigen de selectie.

   

  In Kuurne-Brussel-Kuurne verschijnen 2 nieuwe namen ten tonele: het Nederlandse sprintkanon Fabio Jakobsen en zijn nieuwe loods Bert Van Lerberghe. Zij komen in de plaats van Sénéchal en Declercq.

  Selectie voor de Omloop
  Kasper Asgreen (Den)
  Tim Declercq
  Bob Jungels (Lux)
  Iljo Keisse
  Yves Lampaert
  Florian Sénéchal (Fra)
  Zdenek Stybar (Tsj)
  Selectie voor Kuurne-Brussel-Kuurne
  Kasper Asgreen (Den)
  Fabio Jakobsen (Ned)
  Bob Jungels (Lux)
  Iljo Keisse
  Yves Lampaert
  Zdenek Stybar (Tsj)
  Bert Van Lerberghe