Poolse verdediger kan niet aarden in Moeskroen en keert terug naar huis

    Pietrzak speelde 15 matchen in België.

    Moeskroen zal dit seizoenseinde geen beroep meer kunnen doen op Rafal Pietrzak. De Poolse linksachter had heimwee en keert terug naar zijn vaderland. Hij ondertekende een contract tot medio 2023 bij Lechia Gdansk.

    De 28-jarige Pietrzak streek afgelopen zomer neer in Moeskroen. De Belgische club plukte de verdediger weg bij Wisla Krakau, een club uit Polen. In zijn korte periode in Moeskroen was Pietrzak regelmatig basisspeler. De Pool speelde tot 15 wedstrijden en gaf daarin twee assists.   

     

    Pietrzak lag nog dik twee jaar onder contract bij Moeskroen, maar had last van heimwee en kon zich moeilijk aanpassen in België. Met Lechia Gdanks - 6e in de Poolse hoogste klasse - werd een oplossing gevonden. Pietrzak wordt er een ploeggenoot van Kenny Saief, die door RSC Anderlecht uitgeleend wordt aan de Polen.