"Mourinho zegt dat hij offensief nu niemand heeft die iets kan doen bij Tottenham"

  Tottenham verloor thuis met 0-1 van Leipzig.

  Tottenham is slecht begonnen aan de knock-out-fase van de Champions League. De finalist van vorig jaar ging voor eigen volk met 0-1 ten onder tegen Leipzig. "Tottenham heeft op dit moment gewoon geen enkele spits ter beschikking", stelt Proximus Sports-analist Wim De Coninck.

  "Spelers als Dele Alli en Lucas Moura gaven niet thuis"

  Het aanvallende compartiment van Tottenham oogt mager. De Spurs missen momenteel Kane en Son door blessures.

   

  "Mourinho gaf het zelf aan: vroeger had hij geen wisselmogelijkheden op de bank voor zijn spitsen, maar nu heeft hij gewoon geen enkele spits meer ter beschikking", vertelt De Coninck.

   

  "Het ontbreken van Kane en Son is lastig voor Tottenham. Mourinho zei ook dat hij offensief nu niemand heeft die iets kan doen en dat hebben de spelers letterlijk genomen. Dele Alli, Lucas Moura en Steven Berwijn... Die zijn er helemaal niet uitgekomen tegen Leipzig."

  Mourinho zei dat hij offensief nu niemand heeft die iets kan doen en dat hebben de spelers letterlijk genomen.

  Wim De Coninck

  "Tottenham heeft de wedstrijd ondergaan"

  "Na de match zei Tottenham-doelman Lloris dat ze vorig jaar geschiedenis geschreven hebben door ook buitenshuis, bijvoorbeeld op Ajax, nog alles recht te zetten. Maar er zal veel meer nodig zijn dan deze prestatie om dit nog recht te gaan zetten in Leipzig."


  "De mannen van Mourinho hebben de wedstrijd ondergaan, ze hadden bijna geen balbezit. De bezoekers wilden meer, konden meer en waren fysiek veel sterker en vinniger."


  "De zege van Leipzig is dan ook volledig terecht. Het had zelfs iets meer verdiend, maar Lloris deed het geweldig in doel. Wat Leipzig als club doet is fantastisch en een voorbeeld voor velen, maar het is niet zomaar na te apen."