STIP IT: zelfs atletieklegende Mo Farah voert actie tegen pesters

    Bashir Abdi (l) en Mo Farah.

    In de week tegen pesten zetten mensen 4 stippen op hun handen om te tonen dat ze tegen pesten zijn. En de actie van Ketnet gaat nu zelfs een beetje internationaal, want ook de Britse atletiekheld Mo Farah is gespot met de 4 stippen op zijn handen.

    Viervoudig olympisch kampioen en zesvoudig wereldkampioen Mo Farah is een trainingsmaatje van onze landgenoot Bashir Abdi. De twee tonen zich tijdens een trainingskamp in Ethiopië solidair met de STIP IT-actie van Ketnet.

     

    "Pesten kan niet", schrijft Abdi onder een foto op Instagram, waarop hij samen met Mo Farah poseert met de gekende 4 stippen op hun handen. De week tegen pesten loopt nog tot vrijdag. Lees er hier meer over op de website van Ketnet.