meest recent

Westhoek maakt 2 identieke goals in 1 minuut: storm Dennis is horror voor keepers

di 18 februari 2020 07:00
" "
In minuut 44 en minuut 45 maakte de thuisploeg 2 stormgoals.

Gisteren boden we u de winnende wereldgoal in Lyra-Lierse in 3e Amateur aan - van net over de middenlijn, maar ook in 2e Amateur vielen verre fraaie goals, gedragen door de wind.  Ongelooflijk maar waar: Westhoek maakte op slag van rust 2 identieke goals tegen Oudenaarde.

Sportjournalist Karl Vannieuwkerke, man van de regio, gooide de doelpunten van Sibert Himpe en Jason Robaeys de wereld in. De eerste trapte in de 44e minuut vanaf een 5-tal meter op de helft van de tegenstander, de tweede deed dat in de 45e minuut vanaf bijna 10 meter op de eigen helft.

Twee keer droeg stormwind Dennis de bal tot in het doel. Zo stond er 4-1 op het bord bij de rust. Het verschil was daarmee gemaakt: de match eindigde op 4-3.

Nog dit: in doel bij Oudenaarde stond Rodrigue Dutoit, de jongere broer van Oostende-keeper William Dutoit.