Kim Clijsters inspireert Serena Williams: "Ik ben zo zo zo trots op jou"

  Kim Clijsters en Serena Williams op de US Open in 2012. Op de achtergrond herkent u Roger Federer.

  De comeback van Kim Clijsters in Dubai laat ook Serena Williams niet onbewogen. In een tweet drukte de Amerikaanse, met haar 38 nog 2 jaar ouder dan Clijsters, haar bewondering uit.

  Clijsters ging gisteren met 6-2, 7-6 (8/6) onderuit tegen Garbine Muguruza in haar eerste profmatch in 7,5 jaar. "Ik ben echt zo trots op jou, Kim Clijsters", schrijft Williams, nog altijd de nummer 9 van de wereld en zelf ook mama. "Jij inspireert mij. Wow. Just wow. Proficiat, je deed het geweldig." (lees voort onder tweet)

  Clijsters: "Voor mij was het een overwinning"

  Kim Clijsters kwam vanmiddag ook nog eens terug op haar match van gisteren. "Ik mag dan wel verloren hebben, voor mij was het een overwinning. Terug op het court... dat is het gevoel en de energie die ik miste. Ik ben blij dat ik dat teruggevonden heb", tweette ze.

   

  "Ik kijk ernaar uit om samen met mijn team te blijven werken om te groeien en mijn ritme te vinden. Stap voor stap!"