• home
 • video
 • pas verschenen

  Pro League en Eleven Sports "tekenen krijtlijnen uit" tijdens "constructief overleg"

  Het mediacontract voor het Belgische voetbal is een verhaal van veel vijven en zessen. 23 clubs gaan akkoord met het bod van Eleven Sports, Antwerp houdt het been voorlopig stijf. "Wij hopen dat ook Antwerp zich in de komende dagen zal scharen achter de beslissing van de andere 23 clubs", zegt de sportzender.

  De Pro League laat weten dat het deze namiddag heeft samengezeten met vertegenwoordigers van Eleven Sports. "Tijdens een constructief overleg tekenden beide partijen de krijtlijnen uit van het gemeenschappelijk project voor de komende seizoenen", klinkt het.

   

  "Na het bericht van AA Gent gisteren, dat zich aansloot bij de collectieve toewijzing van de mediarechten van de competities van de Pro League voor de periode 2020-2025, zijn beide partijen vastbesloten en gemotiveerd om de voorbereidende activiteiten voor komend seizoen snel en grondig aan te vatten."

   

   "We zijn bijzonder verheugd dat Gent zich bereid heeft verklaard de mediarechten collectief te verkopen. Dat stelt ons in staat de voorbereiding op het volgende seizoen, samen met de Pro League, op te starten", vult Eleven Sports aan.

   

  "Wij hopen dat ook Antwerp zich in de komende dagen zal scharen achter de beslissing van de andere 23 clubs."