Italiaanse Post geeft Sarri lik op stuk na grapje op persconferentie

  "Als ik niet tegen de druk kon, had ik wel bij de Post gesolliciteerd." Dat onschuldig grapje van Juventus-coach Sarri is bij de Italiaanse Post in slechte aarde gevallen.

  De resultaten van Juventus zijn de laatste weken nogal wisselvallig. Op een vraag van een journalist of hij de druk voelt toenemen, antwoordde Maurizio Sarri met een grapje: "Als ik niet tegen de druk kon, had ik mijn cv wel naar de Post gestuurd."

   

  Dat lieten ze bij de Italiaanse Post niet over hun kam gaan. "In tegenstelling tot wat meneer Sarri denkt, is er bij de Post wel degelijk druk. Wij dragen verantwoordelijkheid voor heel wat burgers, ondernemingen en publieke instellingen."

   

  "Daarom nodigen wij u uit om in een van onze 15.000 centra persoonlijk te komen kijken hoe het hier aan toegaat. Als meneer Sarri een paar minuten van zijn kostbare tijd kan opofferen, kan hij ontdekken dat de Post de grootste onderneming van het land is, een van de meest aantrekkelijke ook en een van leukste bedrijven om voor te werken."

   

  De Italiaanse Post merkt ook nog fijntjes op dat ze in 2019 een van de best presterende bedrijven op de beurs waren én dat ze wereldwijd de nummer 3 zijn van alle Italiaanse bedrijven qua reputatie.