Diagne is terug in Brugge en heeft zijn haar zowaar blauw-zwart gekleurd

  Het leek erop dat Mbaye Diagne vaandelvlucht had gepleegd naar Senegal, maar de aanvaller van Club Brugge is dan toch terug in ons land. In een poging om weer wat Brugse zieltjes te winnen, verfde hij zelfs zijn haar blauw-zwart.

  Mbaye Diagne maakte zichzelf onmogelijk bij Club Brugge, nadat hij in de CL-match bij PSG een penalty had opgeëist en gemist. Sinds de winter was er van de aanvaller, die gehuurd wordt van Galatasaray, geen spoor meer in Brugge.

   

  Zijn Turkse werkgever onthulde dat Diagne al een tijdje persona non grata is bij Club en daarom maar naar Senegal was getrokken. Maar nu is hij dus terug, zoals hij zelf in enkele filmpjes op Instagram liet weten. Trots showt hij de blauwe streep door zijn zwarte haardos. Maar of dat voldoende zal zijn om ook Philippe Clement van zijn goeie intenties te overtuigen...?

  De onthulling van het nieuwe kapsel

  Vlijtig aan het trainen in de fitnesszaal van Club Brugge