VIDEO: Je shirt optrekken mag, over je hoofd steken niet

  Een vrolijke Samuel Asamoah...

  ... en een teleurgestelde.

  0 / 0

  Door het stormweer Ciara zijn we nog niet klaar met de 25e speeldag van de Jupiler Pro League, maar we serveren u wel 3 opvallende video's. Van een speler die 3 doelpunten viert met een rode kaart, over een bal die het stadion uitvliegt tot een spandoek over "corrupte kakkers".

  Hattrick en rood

  Samuel Asamoah heeft een flink aandeel in de ruime zege van STVV tegen Eupen, maar het einde van de wedstrijd haalt hij niet. Na zijn 3e doelpunt trekt hij zijn shirt over zijn hoofd en dat mag niet.

   

  Scheidsrechter Dierick stuurt Asamoah van het terrein met een 2e gele kaart. De kleine Ghanees weet niet wat hem overkomt. Hij bracht nochtans een liefdevolle boodschap: "Jezus houdt van jou."

  De scheidsrechter stuurt Asamoah van het terrein.

  Huizenhoog over

  Frank Boya wil graag bijdragen aan de zege van Moeskroen tegen Oostende, maar dan zal hij een nieuw vizier moeten installeren. De middenvelder trapt de bal letterlijk uit het stadion. Ze zoeken hem nog altijd ergens in de woonwijk achter Le Canonnier.

  Zakker of kakker?

  Na 4 nederlagen heeft Cercle Brugge nog een keer prijs. De rode lantaarn verslaat promovendus KV Mechelen met 3-2.

   

  Of de vereniging nu ook de degradatie ontloopt, is nog maar de vraag. De supporters reageren met een (giftig) spandoek: "Liever een eerlijke zakker dan een corrupte kakker."