Coach Eddy Casteels blijft Leuven Bears trouw

    Eddy Casteels (59) is sinds januari 2018 de sportieve baas in Leuven.

    Eddy Casteels heeft zijn contract als hoofdcoach van basketbalteam Leuven Bears verlengd met 3 jaar. Dat bevestigde Leuven Bears gisteren. Het contract werd zaterdagavond getekend voor de thuismatch van Leuven Bears tegen Antwerp Giants, die de Leuvenaars wonnen met 83-80.

    Casteels traint de Leuven Bears sinds januari 2018. Hij was in de periode 2005-2018 bondscoach van het nationale basketbalteam en werd in de eerste klasse reeds kampioen met Antwerpen in 2000, Oostende in 2002 en Charleroi in 2008. De 59-jarige Casteels werd ook 3 keer uitgeroepen tot coach van het jaar.

     

    Onder zijn leiding kennen Leuven Bears momenteel een veel beter seizoen dan de voorbije jaren. Na de overwinning tegen de Antwerp Giants staat de ploeg momenteel op een mooie 4e plaats achter Bergen, Oostende en Antwerpen. De hoop er eindelijk nog eens bij te zijn bij de play-offs is dan ook groot.