Operatie Redding: Cercle deelt gratis tickets uit aan fans voor match op STVV

    Cercle Brugge heeft de strijd om het behoud nog niet opgegeven. Daarom zwaait de vereniging met gratis tickets voor fans die de verplaatsing naar Sint-Truiden willen maken.

    Cercle Brugge leek na de pijnlijke nederlaag tegen Anderlecht veroordeeld tot de degradatie, maar de zege tegen KV Mechelen heeft de hoop toch weer doen oplaaien. Een nieuwe overwinning tegen STVV zou van de waakvlam weer een steekvlam kunnen maken.

     

    Daarom doen ze er bij Cercle Brugge alles aan om met zoveel mogelijk supporters de trip naar Sint-Truiden te maken. Net als voor de match tegen Eupen kunnen de supporters opnieuw een gratis ticket gaan afhalen op het secretariaat. "De enige voorwaarde: gekleed in groen en zwart Cercle naar winst schreeuwen!"