Comeback van Clijsters is vervroegd: ze speelt volgende week al in Dubai

  Kim Clijsters kreeg een wildcard voor het WTA-toernooi van Dubai.

  In plaats van begin maart zal Kim Clijsters al op 17 februari haar comeback maken in Dubai. "Ik kijk ernaar uit om weer een tennismatch te spelen", zegt Clijsters op Instagram.

  Normaal gezien zou Kim Clijsters (36) na meer dan 7 jaar haar comeback maken in Mexico, op het WTA-toernooi van Monterrey (begin maart).

   

  Maar Clijsters trainde afgelopen week goed met het Belgische Fed Cup-team en nam een wildcard aan voor het WTA-toernooi van Dubai. Dat begint op 17 februari.

   

  "Sinds ik mijn comeback aangekondigd heb (in september), ben ik een paar obstakels tegengekomen op mijn weg", schrijft Clijsters op Instagram. "Maar ik kijk ernaar uit om weer een match te spelen. Ik ben benieuwd naar dit nieuwe hoofdstuk."

   

  "Ik wil mijn team, vrienden en al mijn fans bedanken voor al hun aanmoedigingen de voorbije weken. Tot volgende week in Dubai!"

  "Het is een eer om daar mijn rentree te maken"

  Het toernooi van Dubai viert zijn 20e verjaardag en pakt dus uit met Kim Clijsters als extra trekpleister.

   

  "Het wordt een speciale editie van dit toernooi en het is een eer om daar mijn rentree op het WTA-circuit te maken en meteen ook mijn debuut in Dubai", zegt Clijsters.

   

  "Ik kijk er echt naar uit om weer te spelen. De aanmoedigingen en steun die ik de voorbije maanden gekregen heb, is buitengewoon."

  Gisteren vierde Kim Clijsters nog mee de Belgische zege in de Fed Cup